Automatisering Service Nijmegen B.V. is een organisatie die gespecialiseerd is in diverse op de markt aangeboden software.

Qua  software kennen wij zowel de besturingssoftware, te denken aan b.v. Windows NT, Windows 7 en 8, Apple OSX   als applicatiesoftware b.v. Microsoft Office, Word, Excel, Exact, Unit4, King, Queen of gespecialiseerde software zoals Intramed, Fysioroadmap.

In de regel wordt gebruik gemaakt van Microsoft Windows of MacOS tezamen met een correspondentiepakket en boekhoudsoftware. Deze software bevindt zich op de werkstations en Netwerkservers.
A.S.N. B.V. is naast de office software ook thuis in administratieve software en kan u daarom uitstekend adviseren. Ook het organiseren van uw gehele administratie door middel van software en daadwerkelijke ondersteuning bij het gebruik van deze software. Daarnaast kan ook praktische assistentie bij het voeren van uw bedrijfsadministratie worden verleend.

Omdat elk automatiseringsvraagstuk een helder inzicht verlangt, alsmede een degelijke kennis van de huidige software, kan A.S.N. u op de juiste wijze helpen het vraagstuk op de juiste wijze op te lossen.

In de praktijk betekent dit dat er vaak geÔnvesteerd moet worden, doch deze investering verdient zich door de betrouwbare constructie snel weer terug.

A.S.N. B.V. levert slechts officiŽle licenties zodat de rechtmatigheid als de goede werking van de software gewaarborgd blijft.
Het gebruik van illegale software kan zowel de machine als de installatie ernstig schaden.